Tryckeri Stockholm

Kostnadseffektiva, moderna lösningar inom digitaltryck

Digitaltryck Stockholm

SPECIALISTER PÅ DIGITALTRYCK I STOCKHOLM

Tekniken digitaltryck har öppnat upp helt nya möjligheter inom tryckeri. Det har blivit mycket billigare och enklare att trycka olika typer av material i valfri upplaga. Det behöver inte längre skapas plåtar i förväg på samma sätt som vid offsettryck utan utskriften sker på en slags skrivare, vilket gör att produktionskostnaden blir markant mycket lägre när det handlar om små upplagor.

Vid stora upplagor kan det fortfarande löna sig att välja offset istället, men man måste alltid se till helheten kring vilken produkt det handlar om samt om det kan finnas behov av att trycka upp fler exemplar vid ett senare tillfället. Vi ger dig gärna råd kring vilket som är det bästa alternativet för just dig.

Möjligt att trycka på vad som helst

Med digitaltryck kan man trycka på i princip vilket föremål som helst. Allt från nyckelringar till muggar, broschyrer, band. Kom med förslag på idéer så låter vi er veta om det fungerar eller ej.

Vi erbjuder digitaltryck i Stockholm på en mängd olika typer av produkter. Det ger dig som kund den stora fördelen att du kan beställa allt tryckt material från ett och samma ställe och kan känna dig säker på att du får en jämn och hög kvalitet oavsett om det handlar om en broschyr, en stor banderoll eller t-shirts.

Effektivt och snabbt

Eftersom man slipper ett flertal steg som traditionellt var förknippade med tryck så går det snabbt att producera trycksaker med digitaltryck. Bland annat så behöver man inte producera plåtar och fundera över var de ska förvaras mellan varven om du önskar beställa nyutgåvor efter en viss tid. Det räcker med att vi får filer i korrekt digitalt format skickade via e-post eller uppladdade på en server så att vi kan ta ner dem till våra system och sedan trycka så gott som omedelbart.

Om ni behöver hjälp med förproduktionen så att allt får rätt filformat, med rätt upplösning, stödlinjer med mera så kan vår produktionsavdelning hjälpa till med detta. Annars ger vi er tydliga instruktioner kring vad vi behöver för respektive produkt så att det blir enkelt för er att skicka in filer som är riktigt utformade från början.

Digitaltryck ger nya möjligheter

Digitaltryck ger större möjlighet att skapa personliga trycksaker. Om du exempelvis ska göra ett utskick till dina kunder är det möjligt att personalisera namnet och adressen medan resten av trycket förblir likadant, eller kanske göra personliga rekommendationer av produkter utifrån vad respektive kund har handlat tidigare eller visat intresse för. Tidigare var man tvungen att göra detta som en separat process efter att hela upplagan hade tryckts. Idag kan detta enkelt modifieras både för enstaka exemplar och för större upplagor.

Digitaltryck är helt enkelt flexibelt, kostnadseffektivt och snabbt att jobba med. Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna!

Digitaltryck ger nya möjligheter till merförsäljning och personlig kommunikation.