Tryckeri Stockholm

Kostnadseffektiva, moderna lösningar inom digitaltryck | 08-580 349 00

Textiltryck / Textilprint

VI TRYCKER PÅ TEXTIL I SMÅ & STORA FORMAT

Behöver du något tryckt på textil? Vi hjälper dig! I vårt tryckeri utför vi textilprint på allt från tröjor till stora väggtäckande banderoller. Alltid med toppkvalitet, strålande klara färger och på material som verkligen håller.

Att trycka på textil ger en stor flexibilitet. Det är enkelt att ta med sig även större vepor och liknande till evenemang eller montera upp dem på den egna fastigheten i marknadsföringssyfte, utan att behöva göra åverkan på byggnaden i sig.

Allt från ett enklare budskap med text eller företagets logotyp till att trycka upp foton i full kvalitet är möjligt. Vi hjälper dig gärna med utformningen så att din idé kan förverkligas.

Textiltryck på profilprodukter

Att trycka upp tröjor, mössor, förkläden eller andra typer av arbetskläder är en effektiv metod för att skapa en tydlig företagsidentitet. Vi kan hjälpa er med att ta fram snygga profilkläder som kan bäras i arbetet eller vid specifika event. Trycket kan utföras antingen på kläder som ni själva tillhandahåller eller så köper vi in passande produkter från våra leverantörer av kvalitetskläder. Vi trycker även på cross- och endurokläder för dig som vill profilera dig inom din sport.

Trycket är hållbart och tål att tvättas många gånger innan det blir slitet, något som är särskilt viktigt om det handlar om arbetskläder som används varje dag. Här håller trycket lika länge som plagget självt.

Vepor, banners, fanor och liknande

Även om vi erbjuder banners, vepor och liknande produkter på andra material så finns det fördelar med att välja dessa på just tyg för att få en viss rörelse i materialet. Det ser mer levande ut och kan många gånger vara lättare att transportera då tyget enkelt kan vikas ihop. Tygbanderoller är alltså perfekta om de inte ska sitta fastmonterade utan tas med till olika evenemang. Likaså är stora vepor till fasader i de flesta fall enklare att trycka på tyg då de är lätta och släpper igenom luft så att de inte blir till ett segel.

Vi utför textiltryck på material som är skapade för att tåla det tuffa utomhusklimatet och sitta uppe i sol, vind, regn och snö under många år.

Andra typer av textilprint

Möjligheterna när man trycker på tyg är mycket stora. Det går att trycka på allt från tygkassar till handdukar, plånböcker i tyg, nyckelband, tyg som sys om till en personligt anpassad soffklädsel, egna lakan, kuddar, filtar,. Det är egentligen bara idéerna som begränsar!

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad man kan göra med textiltryck / textilprint!

Marknadsföring som verkligen syns. Vi utför textiltryck i både små och stora format!