Tryckeri Stockholm

Kostnadseffektiva, moderna lösningar inom digitaltryck

Textiltryck / Textilprint Stockholm

TEXTILTRYCK - MARKNADSFÖRING SOM TAR FÖR SIG!

Vill du beställa marknadsföringsprodukter tryckta på textil? Vi hjälper dig! I vårt tryckeri tryckeri printar vi allt från beachflaggor till stora väggtäckande vepor - alltid med toppkvalitet, strålande klara färger och på material som verkligen håller. Vår textilprinter trycker i upp till 3,20 meters bredd, vilket gör det möjligt att ta fram lösningar utan skarvar upp till rejäla format.

Textiltryck ger stor flexibilitet. Det är enkelt att ta med sig även större vepor och liknande till evenemang eller montera upp dem på den egna fastigheten i marknadsföringssyfte, utan att behöva göra åverkan på byggnaden i sig.

Allt från ett enklare budskap med text eller företagets logotyp till att trycka upp foton i full kvalitet är möjliga att printa. Vi hjälper dig gärna med utformningen så att din idé kan förverkligas.

Varför textilprint?

Att välja textil som tryckmedium har ett flertal fördelar. Textil är enkelt att transportera och väger bara en bråkdel av traditionella pvc-material. Det går enkelt att vika eller rulla materialet och dessutom tål textil tuffare tag utan att veckas eller bli förstört. Tryckprocessen som används vid textiltryck heter direktsublimering. Processen går till så att man trycker direkt på tyget och sedan sublimerar man trycket, vilket kan sägas vara ett annat ord för att fixera, med en metod som gör att trycket förbinder sig med materialet som det är tryckt på. Det gör att man undviker att trycket riskerar att flagna av efter en tid. Metoden är vattenbaserad, miljövänlig och alla våra textilier går att tvätta i en vanlig tvättmaskin, vilket är en stor fördel om du önskar tryckt material som tas med till många olika evenemang eller flaggor som brukar sitta uppe längre tid utomhus.

Våra textilier är anpassade till de allra flesta förekommande display- och ramsystem på marknaden, såväl för inomhus- som utomhusbruk. Har du redan ett system som du använder i exempelvis butiken eller på mässor så brukar det gå enkelt att hitta textilprodukter som passar till detta.

Samtliga textilier som vi erbjuder är fullt godkända för användning i offentliga miljöer som mäss- och utställningshallar då de har brandklass B1/M1. Detta är mycket viktigt att komma ihåg som beställare för att vara säker på att leva upp till de krav som kan ställas för att man ska få använda de tryckta materialen i en mässmonter eller placera annat marknadsföringsmaterial på dessa typer av platser.

Vi printar och konfektionerar alla våra textilier själva i våra lokaler i Bro vilket gör att vi har full kontroll över produktionen och kvaliteten. Det gör även processen snabbare då vi inte behöver vänta på leverans från mellanhänder.

Vår målgrupp är i första hand företag som behöver lösningar till event, mässor och butiksprofilering. Vi erbjuder även tjänster till andra tryckerier som inte har egen produktion inom just textiltryck eller något annat av våra verksamhetsområden, men ändå önskar erbjuda ett fullständigt sortiment åt sina kunder. Välkomna att vända er till oss för att få mer information om de produkter som vi kan erbjuda inom textilprint.

Exempel på produkter inom textiltryck

Nedan hittar du några exempel på produkter som vi kan erbjuda inom textiltryck. Varmt välkommen att kontakta oss om det är något som saknas eller om du har några specifika önskemål. Vi gör vårt bästa för att vara tillmötesgående gällande specialformat eller andra speciallösningar.

 • Fasadvepor
 • Tygväggar/rumsavdelare
 • Tältväggar
 • Takdisplayer
 • Reklamflaggor
 • Beachflaggor
 • Tryck till mässdiskar/podium
 • Textil-rollups
 • Staketvepor/textilvepor/banderoller (kärt barn har många namn)
 • Lightbox/Ljuslådor (bakbelyst textil till mässväggar, tavelramar etc.)
 • Gardiner

 

 

Marknadsföring som verkligen syns. Vi utför textiltryck i både små och stora format!